SAG-SHOW 2020 PRÆSENTERER

MINE DAMER OG HERRER

Om showet

Det er mørkt og koldt udenfor. Sneen falder roligt ned over et lille gadehjørne, hvor vi finder en ung, hjemløs pige ved navn Xenia. Hele sit liv har hun jagtet drømmen om at blive en succesfuld sanger, men uden held, og nu er hun endt på gaden uden det mindste tilbage. Tilfældigvis møder hun en cirkusdirektør, som præsenterer hende for sit cirkus. Her møder vi både skæggede damer, stærke mænd, siamesiske tvillinger, en sur klovn, en linedanser, et misfoster, en mislykket tryllekunstner og hans assistent. Vi lægger hurtigt mærke til den underlige, mystiske stemning, der er draget over atmosfæren i cirkuset. Hvad betyder applause-o-meteret, og hvorfor er artisterne bange for cirkusdirektøren? Cirkusdirektøren tilbyder Xenia en plads i cirkuset, hvis hun til gengæld gør ham en tjeneste, der senere viser sig at bringe hende i noget af et dilemma. Her vil det vise sig, hvad der i sidste ende er vigtigst. Loyalitet eller berømmelse?

Se hele showet

Se teaseren

Programmet

Musikken

Skuespillere

Cirkusdirektøren

Cirkusdirektør er cirkusets direktør, som har magten over alle artisterne. Med sin elegante væremåde og sin humoristiske sans, har han let ved at indsmigre sig hos folk, og få dem til at gøre, hvad end han vil have dem til.

Xenia

Xenia er en stædig, ung pige, der ikke
finder sig i meget. Hele sit liv har hun
drømt om at blive sanger, og hun er
derfor villig til at gøre, hvad det kræver,
for at opnå dette. Det hårde liv på
gaden har gjort hende egoistisk og
barsk, men dette vil snart ændre sig.

Linedanser

Linedanser er stille, perfektionistisk og introvert. Hun er cirkusdirektørens datter og føler derfor et stort pres fra sin fars og artisternes side. Hun er meget loyal over for cirkusfamilien og vil gøre alt for dem.

Den skæggede dame

Den skæggede dame er som en mor for cirkusets artister. Hun er vis og erfaren, sørger for at bevare overblikket og gør altid sit bedste for at lede artisterne på rette vej, når der opstår bekymringer.

Den sure klovn

Den sure klovn er cirkusets sarkastiske artist, som er meget negativ og aldrig
glad. Den eneste, der kan få ham til at smile lidt, er Den skæggede dame.

Tryllekunstner

Tryllekunstner er meget naiv og ung af sind. Han vil bare gerne være god til at trylle, men fejler konstant i sine tryllenumre. Cirkusfamilien betyder meget for ham, og han forsøger altid at være
hjælpsom.

Assistent

Assistent er tryllekunstnerens uheldige hjælper. Hun er overbærende med ham, men stadig irriteret over, at det altid går ud over hende, når Tryllekunstner fejler.

De siamesiske tvillinger

De siamesiske tvillinger er cirkusets
forførende, tøsede tvillingepar. De er selv
klar over, at de er smukke, og søger tit
opmærksomhed fra cirkusets ‘strong men’.

Strong men

Cirkusets tre ‘Strong Men’ bruger det meste af deres tid på at træne. Selvom musklerne er store, er hjernerne små. De følger bare, hvad de andre artister gør, når der tages beslutninger. 

Misfoster

Misfoster er meget godhjertet, og vil kun folk det bedste, men hans sande natur kommer desværre ikke til udtryk, da han er cirkusdirektørens hjælper,
og ikke har meget at skulle have sagt.

Organ & Instruktørerne

Organ

Selma Bergendal, Emma Strømme, Roseline Rosenkilde, Lau Fuglsang

Organ-gruppens jobbeskrivelse kan på mange måder sammenlignes med en producers. Vi står for den overordnede koordinering af showet samt at lægge og regnskabsføre showets store budget. I det daglige betyder det, at vi er tovholdere for alle koordinatorerne og bindeled til skolens ledelse og andre eksterne parter. Det er vores opgave at holde overblik og facilitere kommunikation mellem alle grupperne igennem hele processen og hjælpe med at løse eventuelle problemer undervejs.

Instruktørerne

Anton Ørtoft Pedersen, Bella Hofmann Lindahl, Siri Camara

Instruktørgruppen har til opgave at vejlede og instruere skuespillerne i den kreative proces, der, med udgangspunkt i manuskriptet, på bedste vis bringer historien til live på scenen. Instruktørerne har ansvaret for showets kunstneriske udtryk, og beslutninger bliver taget i et nært samarbejde med de andre grupper i showet. Gennem instruktørgruppen samles alle de medvirkendes idéer og tanker til et sammenhængende show.

Copyright © 2019 SAGSHOW.