SAG-SHOW 2018 PRÆSENTERER

PIGEN DER GIK UD AF SIT GODE SKIND

Om showet

I en mystisk flække langt fra omverdenen finder vi den medicinstuderende Henriette. Hun er en stille og genert pige, der har fundet sig i at blive overset det meste af sit liv og i byen har hun kun én eneste ven, nemlig sin roomie Hassan. Henriette er dybt forelsket i sin medstuderende Gabriel — og situationen bliver ikke lettere af, at hun sjældent bevæger sig uden for laboratoriet, og at hun bestemt ikke er den eneste af byens piger, som finder ham interessant. Vi følger Henriette i et skæbnesvangert drama om uforløst identitet, der for alvor sættes i gang, da en ny pige, Edna, ankommer til byen. Edna er smuk, selvsikker og ved, hvad hun vil have. Det ser ud til, at hun er alt det, Henriette gerne vil være.

Se hele showet

Se teaseren

Programmet

Musikken

Skuespillere

Henriette

Henriette er en genert og lidt nørdet pige, som slås med et lavt selvværd. Hun har ingen venner i sin klasse, bliver mobbet af skolens populære pigeslæng, og er håbløst forelsket i den flotte Gabriel – som i øvrigt slet ikke lægger mærke til hende. Hun har følt sig overset hele sit liv, og nu får hun endelig en chance for ændre det! Men hvordan?

Edna

Edna er ny i byen, og da hun en dag dukker op på den lokale bar ved ingen hvor hun kommer fra, eller hvad hun egentlig laver her. Hun er lækker, selvsikker og mystisk, og der går ikke lang tid før hun har alles opmærksomhed – også Gabriels.

Hassan

Hassan er en charmerende humørbombe med en forkærlighed for malerkunst og lækre læger. Han er Henriettes bedste ven, og prøver ihærdigt at overbevise hende om, at hun er nødt til at elske sig selv. Han er bartender på den lokale bar, og da Edna dukker op lader han sig ikke forføre af hendes pæne ydre. Han kan mærke at der er noget helt, helt galt.

Gabriel

Gabriel er skolens lækreste fyr. Han er cool og tilbagelænet og vant til at få meget opmærksomhed fra pigerne – så meget, at han slet ikke har opdaget at Henriette er helt vild med ham. Han er bartender sammen med Hassan, og bruger gerne en aften på at flirte med pigeslænget. Lige indtil Edna kommer forbi

Professoren

Professoren underviser Henriettes klasse på universitetet, og Henriette er faktisk én af hans yndlingselever. Ved første øjekast er han bare en fjoget og klodset lærer, men han vil måske komme til at spille en større rolle end først antaget…

Ralf & Rolf

Ralf og Rolf er klassens Gøg og Gokke, og man ser aldrig den ene uden den anden. De er faktisk nogle ret kloge drenge, men de vil hellere lave spas og løjer end de vil lave lektier.

Dr. Hvem

Dr. Hvem er navnet på den excentriske læge vi møder på hospitalet. Hans mærkværdige navn fører til mange sjove misforståelser. Han vil rigtig gerne være sjov, men desværre falder de fleste af hans vittigheder til jorden da hans situationsfornemmelse ikke er helt i top.

Pigeslænget

Pigeslænget består af klassens fire populære piger: Rikke, Isabella, Diana og Katarina. De er vant til at være i centrum og sætter ikke pris på at Edna kommer og stjæler alt opmærksomheden.

Organ & Instruktørerne

Organ

Emilie Fahl, Freja Bauch, Malte Palm Andreassen

Organ er gruppen, der står for den overordnede koordinering af showet samt at lægge og regnskabsføre showets store budget. Gruppen fungerer dagligt som tovholder for alle koordinatorerne samt som bindeled til skolens ledelse. Det er deres opgave at holde overblik over alle grupperne igennem hele processen og hjælpe til med at løse eventuelle problemer undervejs. 

Instruktørerne

Amanda Phillipsen, Emil Busk, Simon Ulvsgaard

Instruktørgruppen har til opgave at vejlede og instruere skuespillerne i den kreative proces, der, med udgangspunkt i manuskriptet, på bedste vis bringer historien til live på scenen. Instruktørerne har ansvaret for showets kunstneriske udtryk, og beslutninger bliver taget i et nært samarbejde med de andre grupper i showet. Gennem instruktørgruppen samles alle de medvirkendes idéer og tanker til et sammenhængende show.

Copyright © 2019 SAGSHOW.